NY VEI: Vi er i mål!

I morges åpnet jeg og sjekket kontoen min, slik jeg alltid gjør på mandager. Jeg satt i en tro tro på vei til Kumasi, og jeg måtte kjempe med tårene (for man skal jo ikke gråte i offentligheten her). Jeg er så rørt, og så stolt. Ydmyk og ekstremt takknemlig.

Vi er i mål med veien, dere. Alle pengene er samlet inn, mye takket være et enormt beløp fra min tante Guri. Du har utgjort en stor forskjell her nede. Du har virkelig et hjerte av gull ♡ TUSEN TAKK til deg, og til alle dere andre som har bidratt.

Så i morgen reiser jeg opp til Mampong, for å overlevere resten av pengene – slik at de kan gjøre ferdig veien så raskt som mulig! Nå kan disse søte små sove helt trygt om natten, uten å bekymre seg over støvet.

VI GJØR EN FORSKJELL, KJÆRE DERE.

20161113_175601

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s