NY VEI: Rett vei.

Her kommer en oppdatering på veien! Mennene som skal lage veien er i full gang med å støpe flisene til veien. De støper typ brostein, og jeg tror det kommer til å bli veldig bra, bare vi får inn alle pengene så vi får det gjort.

Nå har de gravd ut hele veien, slik at det faktisk er mulig for to biler å passere hverandre. Det blir så fint. Veien er så rett. Det er så fint å faktisk se hvilken forskjell vi kan gjøre med det lille vi bidrar med! TUSEN TAKK. Jeg vet jeg har sagt det før men; tusen, tusen takk. Dere er med på å gjøre verden til en litt bedre plass å være ♡

20161014_081044

20161017_163710

20161017_163749

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s