NY VEI: Påstartet.

Veien er påstartet! Her er bildene jeg lovte dere. De har gravd frem hjulene, og utvidet selve veien. Gleder meg til neste uke for å se fortsettelsen! Poster bilder så raskt noe er blitt gjort. Dette er fantastisk, dere! Tenk hvilken forskjell vi i Skandinavia gjør for disse barna.

Minner også om at vi ‘bare’ er halvveis enda, så det er bare å Vippse om du er i Norge, bruke MobilePay om du er i Danmark, Swishe fra Sverige – eller bruke kontonummeret. Du finner alle informasjon på >Facebook-eventen<, eller inne på >dette innlegget<.

20161007_070201

20161007_070242

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s