Gladnyhet!

Det har kommet inn 5500 SEK på den svenske kontoen jeg har vært så heldig å få låne i denne perioden, og de blir ført over til kontoen min i morgen. I går var arbeiderne her for å måle opp veien, og gi oss et ordentlig estimat. Jeg forhandlet litt med dem, og de gikk med på å gå ned omlag 2000 NOK i prisen. Og, ved å godsnakke med dem så sa de seg villige til å begynne så snart de fikk halvparten av pengene.

Og det kjære dere, med litt hjelp av den ordinære Afrika-kontoen, det har vi klart! I går kveld overleverte jeg 8000 cedi/16500 NOK til Madam Maggie! Tusen, tusen takk til alle som har vært med til nå. Da jeg kom på nattevakt tidligere i kveld, så jeg at de allerede har påbegynt arbeidet! Det viser bare hvor viktig det er for Madam Maggie å få det gjort før tørkesesongen starter for fullt, og jeg håper virkelig vi kan få til å hjelpe henne med dette. Skal få tatt bilder når jeg går av vakt i morgen, når det er lyst ute.

Link til eventen på Facebook finner du HER.

20161003_064520

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s