Til ‘tante’ Guri.

Jeg skulle egentlig skrive et innlegg om da jeg leverte klær og sko (det kommer senere), men så åpnet jeg kontoen nettopp. Og jeg fikk hakeslepp. Mildt sagt.

Det er ei dame som alltid har hatt stor tro på meg. Både før jeg reiste, og under oppholdet. Som har vært en positiv drakraft. Når jeg ser henne inn i øynene, så kjenner jeg langt inn i hjerterota at jeg gjør noe bra. At jeg er med på å gjøre en forskjell. At det lille jeg gjør er mer enn bra nok.

Guri, jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg håper du forstår hvilken forskjell du har gjort. Takk. Takk for ditt generøse hjerte. Takk for at du uselvisk gir av det du fikk igjen på skatten. Takk for det ENORME bidraget! ♡

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s