Målløs og takknemlig.

Jeg er tom for ord. Nok en gang. Da jeg tok flyet ned denne gangen, hadde jeg med meg to stappfulle kofferter med klær og sko til barnehjemmet! Og når jeg sier stappfulle, så mener jeg det. Brukte vi lang tid på å stappe, flytte over og veie, mamma? Et par timer, kanskje. Men vi klarte det tilslutt. En koffert på 22.3 kg, en på 22.9 kg + håndbagasje med en bag full av sko. Puh!

20160901_130542

Også ble den ene kofferten igjen i Amsterdam. Den som inneholdt tannkost, deodorant (haha, kanskje derfor han ikke var så ivrig han der du vet, Tone) og undertøy. Selvfølgelig. Onsdag morgen hadde jeg i alle fall all bagasje, og tok turen opp til Nsuta. 

20160903_162131

20160903_161619

20160903_161746

20160903_161945

Jeg ble rett og slett målløs da jeg pakket ut og sorterte! Givergleden folk viser gjør meg så rørt. 

20160901_140804

Det skal bli en FRYD å levere alt dette på barnehjemmet i morgen! Så vil jeg rette en ekstra takk til Laila Borren, Hege Haarberg, Christine Goethe og Wanda Piesco – dere har vært fantastiske bidragsytere, og på grunn av dere vil mange barn holde seg varme, og mange vil få sitt første par sko 👕👟 ♡

Reklamer

Én kommentar

  1. Bare hyggelig å bidra Carina😊 Du gjør en fantastisk jobb! Verden skulle hatt mange som deg ✨✨✨
    Håper mange stolte barn får seg sko og at flere gode pledd ble med på reisen til Ghana 💖
    Laila :)

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s