Tilbake til hverdagen.

Kanskje det var på tide å blogge litt igjen? Det er ikke så mye å formidle, egentlig. Det blir jo hverdag her også, og da er det ikke så mye ‘nytt’ som skjer. Kan oppdatere dere litt, i alle fall.

Hverdagen er tilbake. Jeg ble spurt om å komme tilbake til det private sykehuset, til jordmor-avdelingen, for å jobbe der en stund til. Veldig kjekt å bli ønsket tilbake slik. Også jobber jeg forsatt på barnehjemmet to dager i uken. Såklart. Der har det kommet to nye barn.

Helt siden mandag har jeg holdt sengen. Jeg har for andre gang under oppholdet blitt syk (foruten noen forkjølelser). Og det er jo ganske bra! Hadde så feberfantasier natt til tirsdag at jeg ble liggende urørlig i flere timer om morgenen, fordi Agnete hadde tatt soveposen under natten, og dermed revet med korthuset som var min kropp og tatt ‘hodene’ – og jeg (resten av meg) kunne ikke våkne før hodene gjorde det. Veldig morsomt, i grunn. Er i dag endelig på bedringens vei,  så skal prøve å få i meg noe mat for første gang på fire dager. Merker at jeg ikke har så mye igjen, gråter av alt. Oppkast og diaré tar på!

20160715_125122

It’s hard to be a nissemann. Bli likar i mårra.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s