God jul!

I dag er det akkurat ett år til jeg flytter nesen hjem mot Norge igjen. Om ett år sitter jeg enten på et fly, eller holder på å fryse på meg løsunger i Noregs land. 21. Desember.

Når jeg ser tilbake på de 3 månedene (om en uke) som har gått, så har jeg lært så utrolig mye. Både om meg selv, og om verden. Jeg har møtt mennesker som alltid vil ha en plass i hjertet mitt. Jeg har en større forståelse av verden. Vet hvor heldige vi faktisk er i Norge. Vet å ikke ta ting for gitt. Har virkelig fått perspektiv på ting. Har opplevelser jeg alltid vil ha i bagasjen, både på godt og vondt. Vet dere hva? Jeg gleder meg til fortsettelsen.

Det er nesten tre måneder siden sist jeg så på TV, og jeg har ikke ord for hvor befriende det er. Nei, nå lyver jeg. Jeg så faktisk ti minutter av iCarly via Skype på fredag, sammen med min fantastiske lillesøster. Men ellers. Å ikke være en slave for fjernsynet. Finne roen i seg selv. Tørre å være alene med seg selv, og sine egne tanker. Bli ordentlig kjent med seg selv. Det er ganske godt.

20151220_140704

Mama Sarah pyntet seg selv, Junior og meg til ære for at jeg har ett år igjen. (Mon tro om hun egentlig feirer at jeg «snart» skal dra.)

Tenk at det er julaften alt på torsdag. Det er helt vilt, og nesten ikke til å tro. Mammas julepakke ankom i dag, og nå har jeg virkelig fått fylt opp kvoten av norske produkter. Dette skal jeg nyte i lang tid fremover ♡

2015-12-21 20.29.15

I kveld har jeg kost meg med å pynte pepperkaker, med Bachs juleoratorio på øret. Håper alle der hjemme hygger seg like mye som det jeg har gjort i kveld, for nå er julestemningen på plass.

2015-12-21 20.28.15

Nå vil jeg at du som leser brer armene dine rundt deg, gir deg selv en klem – så lukker du øynene, og tenker at det er jeg som gir deg en juleklem (-:

2015-12-22 11.57.28

Med julestrømpen full av godteri, pakker under juletreet, julebrusen i kjøleskapet og pepperkakene pyntet – ønsker jeg deg en riktig god jul fra Afrika! 

wp-1450732402445.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s